Hvad kan jeg give min kæreste i julegave?

Hvad kan jeg give min kæreste i julegave?

Julen nærmer sig og for mange betyder det også, at julegaverne skal indkøbes. Men hvad kan du give kæresten? Læs med og se vores bedste bud på gode julegaver

Vælg en gave til dem, ikke dig

Før du vælger en gave, kan du overveje: Er de en stor vibrator fan? Eller er de mere til BDSM legetøj? Uanset hvad, er der noget for alle på vores gaveliste. Men husk nu, det er en gave til dem, ikke dig. Du skal ikke vælge noget, bare fordi det tænder dig. Tænk på din kæreste og hvad de kan lide og tænder på - det kan jo stadig være i kan bruge gaven sammen.

En kraftig wand vibrator

Le Wand vibrator

Le Wand er en af de mest kraftige Magic Wands på markedet, med hele 20 forskellige vibrationsmønstre og 10 intensiteter. Wand vibratorer er gode til at stimulere alle de sensitive områder som klitoris, mellemkødet eller spidsen af penis. Og så kan du også bruge den som et massageapparat!      

 

Et roterende penis sleeve 

Tenga Spinner penis sleeve

Tenga Spinner er et penissleeve med et spiral design indvendigt. Det gør at sleevet roterer om penis, når du glider den op og ned. Det giver en virkelig vild fornemmelse, som vi synes alle personer med penis bør opleve.

En glidecreme 

Slide and glide vandbaseret glidecreme fra peech

Alle gaverne her på listen bliver endnu bedre, når de bliver kombineret med en glidecreme. Med en vandbaseret glidecreme kan du være sikker på, at den er sikker at bruge med al din sexlegetøj. 

En introduktion til BDSM

Har i snakket om at være lidt kinky, men ved ikke helt hvor i skal starte? Så er BDSM for begyndere-kittet den perfekte gave! Her får i en paddle, bondage tape, en opvarmende glidecreme og Amber dildoen. 

Hvis du vil have lidt inspiration og råd til at komme i gang med at bruge produkterne, kan du også læse vores fulde guide til kink og mild BDSM her.

En klitorisvibrator eller stimulator

Clamy klitoris stimulator fra Peech

Hvis din kæreste har en klitoris og endnu ikke har en klitorisvibrator eller stimulator, er det altså på tide! Clamy er vores lille klitorisstimulator, der på trods af sin størrelse, sender kraftige luftbølger afsted. Du kan også læse vores guide til klitorisstimulatorer, og få mere inspiration til at vælge den helt rigtige.  

Rengøring til det nye (eller gamle) legetøj

Skummende toycleaner fra system jo

Det er vigtigt at holde sit sexlegetøj rent. Både for den gode hygiejnes skyld, men også fordi det forlænger levetiden på dit sexlegetøj. Denne skummende toycleaner er nem at fordele rundt på dit sexlegetøj, og er uden parfume eller skrappe kemikalier. Det virker måske træls at give rengøringsmidler i julegave, men dit sexlegetøj vil virkelig sætte pris på det!

 

En stærkere bækkenbund

Vidste du, at en stærkere bækkenbund også kan betyde mere kraftige orgasmer? Denne bækkenbundspude gør bækkenbundstræning ekstremt nem - du skal bare sætte dig og klemme til. Puden kommer både i en version til personer med penis og personer med vulva, så alle kan være med. 

Hvis du vil læse mere om fordelene ved at træne bækkenbunden, og gode råd til at komme i gang, kan du læse vores guide her.

 

Et gavekort

Peech gavekort

Måske er du ikke helt sikker på, hvad din kæreste vil have? Vil du sørge for, at du ihverfald ikke kommer til at købe noget, de ikke kommer til at bruge, har vi ét ord: Gavekort!!

Med et Peech gavekort kan du forkæle din kæreste, så de kan forkæle sig selv.

 

Læs også: Hvad kan jeg give i 1-års gave eller Vores lille guide til sexlegetøj

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.