Den komplette guide til kink og mild BDSM | PEECH

Guide til kink og mild BDSM

Hvad betyder BDSM, blid dominans, en dominatrix eller bondage? Læs med i vores guide og bliv (måske) lidt klogere på en anden verden af nydelse. 

Kink

Kink kan oversættes til noget a la’ afvigelse fra det “normale” og kan lægge sig tæt op ordet fetish. Der findes et hav af forskellige kinks og det er helt individuelt om man har et. Man kan også udforske den mere kinky side ved at inddrage forskellige elementer af BDSM (Bondage/Discipline, Dominance/submission, sadism/masochism) som vistnok er den mest udbredte kink. Jeg vil videre tage udgangspunkt i mild bdsm og mild dominans, der omfatter bondage, dominansleg og det at udforske grænser med fx. smertepåvirkelse. Jeg vil give tips og tricks til at få mere kink ind i soveværelset og hvordan dette kan gøres på en sikker og behagelig måde ud fra egne erfaringer.

Er kink for alle?

Ja og nej, kink er et utroligt  bredt emne og kan dække alt fra at tage frækt undertøj på, få et smæk i numsen, blive kildet med en fjer og helt til det mere hardcore BDSM med bondage og pisk. Nogle finder først sit kink efter at udforske i lang tid, mens andre er meget afklarede om hvad der lige præcis tænder dem. Ikke alle er til det kinky og mange foretrækker den mere nedtonede sex og lige præcis dét er vigtigt at have med i tankerne hvis man er flere i sengen og dermed har forskellige lyster og grænser i spil. Kink kan også udøves solo, fx ved at tage noget bestemt tøj/lingeri/udstyr på, onanere med bestemte genstande, nægte sig selv orgasme, lege med varme, kulde, smerte mm. Listen er lang. Som tommelfingerregel er det altid en god ide at starte med at udforske sig selv og egne grænser alene, før man inviterer andre ind under dynen.

Kommunikation og sikkerhed

Især ved BDSM er det vigtigt at snakke og forventningsafstemme inden man går til den. BDSM involverer ofte bondage, dominans og smerte, disse tre ting kan hurtigt virke grænseoverskridende for mange. Mit tip er at dyrke BDSM med partner(e) man er tryg ved og evt. aftale et safeword eller at man kan “tappe ud” til hver en tid, så slipper man for at misforstå hinanden og at ende ud i at overskride hinandens grænser.

Et eksempel jeg gerne vil belyse er fx. dominansleg der involverer mild kvælning eller at presse partner(e) ned i sengen, her kan man komme ud for at det er svært at sige fra verbalt, og derfor aftale inden at man kan tappe ud ved fx at klappe partner på låret.

Så husk ALTID at snakke sammen, forventningsafstemme, respektere hinandens grænser og altid dyrke sikker sex og kun bruge kropssikkert legetøj. Dyrk gerne din kink med partner(e) du føler dig helt tryg med, det er den bedste måde at udforske det kinky på.

Bondage

Et godt kvalitets sæt håndjern er et must når man snakker bondage og skal lægge en god bund for at udforske. Har du brug for at blive sat på plads, eller har du en indre dominatrix der skal ud, så er vores egne manchetter et lækkert bud på et sæt, der ikke bare kan bruges om håndled eller ankler, men også kan sættes i spænd over dørkarmen, så man får mulighed for at blive fixeret fuldstændigt. Dominatrix refererer i øvrigt til en person, der identificerer sig som kvinde, og som nyder at dominere sin(e) partner(e). Det er ikke for alle, men det kan ofte være sjovt, udfordrende og super frækt at tage en mere kontrollerende rolle, hvis man er vant til at være den submissive. Man kan selvfølgelig også give sig i kast med switch bdsm, hvor i bytter den dominante/submissive rolle undervejs, fra gang til gang eller hvornår i nu har lyst!

En anden stilling jeg synes var super fræk, var siddende på en stol, hvor hænder fikseres bag ved stolens ryg, så kan ens partner udøve oralsex, mens man bare sidder dér og skal tage imod ;)

Tip: hvis man er lidt akrobatisk og det med størrelsen på manchetten kan lykkedes, er der mulighed for at man ligger på maven/ryggen og få spændt ben og hænder sammen, og derved opnå en fuld fiksering med god tilgang til kønsdele. Man kan også samle de to manchetter til et halsbånd.

Hvis du synes manchetterne er for meget, eller vil have noget du hurtigere kan tage af, kan du også prøve denne Bondage Tape. Tapen er lavet af et PVC -materiale og klæber kun til sig selv - ikke din hud eller dit hår. Det er derfor super nemt at tage af eller på, og er perfekt hvis det skal gå lidt hurtigt. 

Leg med smerte

Spike fra Unbound Babes er en sjov måde at tage lidt smerteleg med ind på. Jeg vil anbefale at bruge Spike i forspillet og gerne når man er i håndjern eller med bind for øjnene, så er det ekstra frækt. De både stikker og kilder alt efter hvor spike bruges på kroppen. Især ned af ryggen, siderne og på ballerne synes jeg det var ekstra følsomt og pirrende.
Spike er 16,51 cm lang og:

 • Lavet af stål og akryl i medicinsk kvalitet
 • Rustfri og vandtæt
 • Til BDSM og smerteleg
 • Håndtaget er lavet af farvet akryl og hjulet af stål i kirurgisk kvalitet
 • Længde: 16,51 cm
 • God til BDSM 

En anden super god mulighed er dette Wartenberg pinwheel. Her får man valget mellem et enkelt hjul eller 7 hjul. Et enkelt hjul kan give en præcis og intens stimulering, mens 7 hjul spreder følelsen ud og giver en mere blid fornemmelse. Er man til pirrende og drillende leg, kan pinwheelet med 7 hjul være en fantastisk mulighed. Kombiner det eksempelvis med manchetter eller anden fiksering, så det virkelig bliver en sanseoplevelse ud over det sædvanlige. Man kan dog også få en ret intens stimulering med de 7 hjul - bare brug lidt mere kraft.   

Edging og lækre vibrationer

Om man ønsker at lege med edging er op til en selv og ens egne præferencer, edging handler om at benægtelsen af orgasme, det at komme så tæt på at det næsten er uudholdeligt og først til sidst lade sig selv eller sin(e) partner(e) komme. Ved edging holder man små drillende pauser hele tiden, der gør modtageren meget opstemt. Her har giveren magten til at benægte eller give modtageren nydelse. I alt fald kan det være spændende og pirrende at bringe en vibrator med ind legen.

Endless fun fra Satisfier, er en kønsneutral vibrator, der kan bruges på helt vildt mange måder, stimulation af nipples, penis, klitoris og til penetration vaginalt og analt. Denne er en vildt makker at have med i legen, da næsten kun fantasien sætter grænser for hvordan man kan stimulere hinandens erogene zoner. Jeg var selv overrasket over hvor lækkert og bøjeligt materialet var - og at den tilmed var meget lydsvag. Efter at have brugt den var jeg solgt, det er en keeper!!! og kæresten var ikke spor uenig.
Grundet de mange muligheder for variation i stimulation er det en god ide at øve sig solo og måske sammen med partner(e) inden man bruger Endless fun i en sammenhæng med bondage, så er man sikker på at man kender hinandens kroppe og hvad der fungerer/ikke gør.
Endless fun måler 23,5 cm i længden og har en masse fordele:

 • Nem at rengøre
 • Kropsvenlig silikone
 • Vandtæt
 • Over 100 forskellige vibrations kombinationer
 • Kan bruges på utallige måder
 • Genopladelig (Magnetisk Oplader medfølger)
 • 3 kraftige motorer
Et enkelt stykke sexlegetøj er sjældent en løsning der dækker alle behov, så ulemper må også nævnes: 
 • Kan i nogle stillinger med partner(e) være en anelse for stor.
 • Kan ikke bruges med silikonebaseret glidecreme
Tip:

Dirty talk og edging går efter min mening hånd i hånd, men er man ikke vant til at pirre verbalt, kræver det selvfølgelig mod. Som inspiration, kan man kan starte bruge fraser som “kan du lide det jeg gør ved dig?” og efter man edger sin partner: “Vil du have mere?” “Er du sikker på du kan tåle det?” og så fortsætte legen: “Jeg elsker at mærke dig….”. Man må gerne drille lidt og pirre hinanden, det skal være sjovt og frækt - vigtigst er, at man selv kan være i det.

Kinky inspiration til dig:

 • Bind for øjnene, oplev dig selv eller din(e) partner(e) på en helt ny måde, et bind for øjnene sætter fantasien i gang 
 • Rollespil, kostumer og lingeri, udforsk forskellige fantasier/scenarier og virkeliggør dem med noget frækt lingeri eller et uniforms kostume. Udklædning kan også tydeliggøre kontrasten dominerende/submissiv.
 • Fysisk dominans, som fx kvælning, smæk og blive holdt nede, kan være utroligt frækt, men her er kan man dog hurtigt overskride grænser - husk lige at aftale grænser og eventuelt stop ord på forhånd. Brug en paddle der både kan bruges hårdt og blidt.
 • Til den mere kinky dominans kan i også bruge en ballgag, så bæreren ikke kan tale, kun lave små lyde. Her skal i dog have styr på grænser først, da det ikke er muligt at snakke undervejs!
 • Udvid legen med sanserne, sæt klemmer på nipples og andre erogene zoner, dryp varm kropssikker stearin ud over kroppen, brug stimulerende glidecremer, leg med isterninger, brug en duftende massageolie, listen er lang.
 • Analsex og buttplugs
 • Bondage med reb, Shibari - for den mere øvede, der ønsker at udforske fiksering.

Med alle disse kinky ideer er du klar til at udforske din egen kinky side, men husk husk husk samtykke, kommunikation og sikkerhed. Må i alle have jer nogle dejlige kinky oplevelser derude!

Læs også guiden til at intimmassere sig selv her!

Eller guiden til at finde den helt rigtige dildo her!