Peech på Ønskeskyen

Peech på Ønskeskyen

Har du bemærket vores nye funktion med sky-ikonet, når du kigger på vores udvalg? Vores "gem til ønskeliste" funktion gør, at du nu kan gemme produkter til Ønskeskyen! Læs mere om den smarte funktion her

Hvad er Ønskeskyen?

Ønskeskyen er en side, hvor du nemt kan lave og dele din ønskeliste. Den er tilgængelig både på computer, som Chrome udvidelse eller via app, og lader dig tilføje ønsker fra et hav af brands - og nu også Peech!

Ønskeskyen gør det overskueligt at oprette din ønskeliste, og når du deler den med venner og familie, kan de reservere gaver de vil give, så du ikke modtager flere af det samme ønske!

Hvad kan jeg bruge Ønskeskyen til?

Nogle kan opleve, at det kan være lidt svært at tale med partner(e) om sexlegetøj, man ønsker sig. Det kan være svært at starte samtalen op, hvis man måske ikke helt ved, hvad man skal sige. 

Så nogle gange kan det være nemmere at tilføje og dele en ønskeliste med det sexlegetøj, man ønsker sig. På den måde kan i lidt nemmere starte en dialog op om det, og måske kan du få en gave, i kan bruge sammen.

Hvis du ikke synes det er svært at tale om sexlegetøj med partner(e), kan Ønskeskyen også bare være en smart måde at undgå at få det samme produkt to gange! Hvis du leder efter ideer til din ønskeliste, kan du læse vores bud på gaver til valentinsdag, som dog også er gode alle andre dage. 

 

Læs også: Hvad kan jeg give i 1-års gave?

Læs også: Sådan kan du blive bedre til at kommunikere under sex

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.