Derfor skal du vide mere om glidecreme

Derfor skal du vide mere om glidecreme

Glidecreme er for mig noget af det vigtigste du kan have på natbordet (eller i køkkenskuffen alt efter hvor man oftest har brug for den).

Uanset om du dyrker sex med sig selv, eller med andre så kan glidecreme være en vigtig medspiller i dit sexliv. Læs mere om hvad du kan bruge glidecreme til, og hvad du skal holde øje med.

Din nye bedste ven

Glidecreme kan bruges af personer med alle slags kønsdele, og både alene og sammen. Men der er desværre rigtigt mange der ikke bryder sig om at bruge det. I min klinik har jeg ofte samtaler med personer med en vulva der simpelthen ikke nyder sex mere. Og ofte taler vi blandt andet om glidecreme. Mange fortæller at deres partner, ser det som en falliterklæring at de skal have hjælp af glidecremen til at det hele er vådt nok. Så skal vi ikke bare lige tage den her en gang for alle: ALLE PERSONER MED EN FISSE OPLEVER PÅ ET ELLER ANDET TIDSPUNKT I DERES LIV AT DE BARE IKKE BLIVER HELT VÅDE “NOK”. Jaja jeg ved godt at det ikke er 100% af alle, men det er godt nok tæt på...

Så der er ingen skam i at få lidt hjælp. Hvis man skulle have lyst til analsex så er glidecremen også din ven. Her er der nemlig ikke smørelse på samme måde som der er inde i vagina. Et håndjob og oralsex glider iøvrigt også noget bedre med en klat glidecreme...

Hvordan gør man så?

Du finder den glidecreme du godt kan lide, og som passer til dine behov, og så påfører du den til de steder der har brug for det. Hvis man f.eks. dyrker analsex, så skal man altså påføre både det der skal penetrere anus, rundt om anus, og gerne også lidt inde i. Man kan også bruge glidecreme i forbindelse med en massage, hvor man bruger massageolie på kroppen, og glidecreme omkring kønsdelene. Hvor meget glidecreme du skal bruge, er både lidt en smagssag, men kommer også an på typen af glidecreme.

De forskellige typer

Glidecreme er nemlig ikke bare glidecreme, så læs med her og find ud af hvad der passer dig bedst.

Vandbaseret glidecreme

Den bedste all round glidecreme. Kan bruges med kondomer og legetøj så du behøver ikke huske hvad du kan bruge den med og hvad der ikke duer. Jeg anbefaler denne her. Den eneste ulempe ved vandbaseret glidecreme, er at man ofte skal påføre det flere gange og i lidt større mængder.

Silikonebaseret glidecreme

Jeg må indrømme at jeg i højere og højere grad er begyndt at anbefale silikonebaseret glidecreme. Især til personer med sarte slimhinder og tendens til tørhed, er den genial. Det eneste du skal huske er at du ikke kan bruge den sammen med silikonelegetøj og kondomer, da det kan blive opløst. Hvis du godt kan lide at dyrke sex i badet er silikonebaseret også optimal. Jeg anbefaler denne, det er enormt passende at den hedder überlube!

Oliebaseret glidecreme

For mere glide-power end den vandbaserede så kan du overveje en oliebaseret glidecreme. Prøv evt. at købe to forskellige typer og mærk hvad du bedst kan lide. Men olie og kondomer duer desværre ikke sammen, da kondomet går i stykker, så hvis du bruger kondom skal du vælge den vandbaserede. Jeg synes den her er skøn og blød, og så er den vegansk.

Til de eventyrlystne

Glidecreme kan også fås med forskellige smage og egenskaber, så hvis du gerne vil prøve noget nyt, eller have lidt ekstra er der rig mulighed også. Blandt andet den her mildt opvarmende glidecreme kan give et ekstra boost til din oplevelse.

Rigtig god fornøjelse!

 

Læs også: Kan man miste følsomheden af sexlegetøj? Spørgsmål og svar om vibratorer

Læs også: Vores store guide til analsex

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.