Den komplette guide til kink og mild BDSM | PEECH

Guide til kink og mild BDSM

Hvad betyder BDSM, blid dominans, en dominatrix eller bondage? Læs med i vores guide og bliv (måske) lidt klogere på en anden verden af nydelse. 

Kink

Kink kan oversættes til noget a la’ afvigelse fra det “normale” og kan lægge sig tæt op ordet fetish. Der findes et hav af forskellige kinks og det er helt individuelt om man har et. Man kan også udforske den mere kinky side ved at inddrage forskellige elementer af BDSM (Bondage/Discipline, Dominance/submission, sadism/masochism) som vistnok er den mest udbredte kink. I denne guide tages der udgangspunkt i mild BDSM og mild dominans, der omfatter bondage, dominansleg og det at udforske grænser med fx. smertepåvirkelse.

Jeg vil give tips og tricks til at få mere kink ind i soveværelset og hvordan dette kan gøres på en sikker og behagelig måde ud fra egne erfaringer.

Er kink for alle?

Ja og nej, da kink kan betyde mange ting. Det kan dække alt fra at tage frækt undertøj på, få et smæk i numsen, blive kildet med en fjer og helt til det mere smertefulde BDSM med bondage og pisk. Nogle finder først sin kink efter at udforsket i lang tid, mens andre er meget afklarede om hvad der lige præcis tænder dem. Ikke alle er til det kinky og mange foretrækker den mere nedtonede sex. Lige præcis dét er vigtigt at have med i tankerne, hvis man er flere i sengen og dermed har forskellige lyster og grænser i spil.

Kink kan også udøves solo, fx. ved at tage noget bestemt tøj/lingeri/udstyr på, onanere med bestemte genstande, nægte sig selv orgasme, lege med varme, kulde, smerte mm. Listen er lang. Som tommelfingerregel er det altid en god ide at starte med at udforske sig selv og egne grænser alene, før man inviterer andre ind under dynen.

Kommunikation, sikkerhed og safewords

Især ved BDSM er det vigtigt at snakke og forventningsafstemme, inden man går til den. BDSM involverer ofte bondage, dominans og smerte, og disse tre ting kan hurtigt virke grænseoverskridende for mange. Mit tip er at dyrke BDSM med partner(e) man er tryg ved. Mange aftaler også et safeword, hvilket er en glimrende idé som et led i en indledende samtale om, hvad man kan lide og hvor ens grænser går. At anvende et safeword, kræver at man kan mærke sin grænse — og når den overskrides. Det er ikke nødvendigvis tilfældet for alle, særligt ikke hvis man er ny til BDSM. Vi opfordrer derfor til, at man kommunikerer tydeligt, tjekker ind med hinanden og holder pauser under sex.

Et eksempel hvor det kan være godt at have et safeword, er ved fx. dominansleg der involverer mild kvælning eller at presse partner(e) ned i sengen. Her kan det være svært at sige fra verbalt, hvorfor det kan være godt at have et fysisk safeword. Det kan fx være at klappe sin(e) partner(e) på låret.

Så husk ALTID at snakke sammen, forventningsafstemme, respektere hinandens grænser, dyrk sikker sex og brug kun kropssikkert legetøj. Dyrk gerne kink med partner(e) du føler dig helt tryg med, det er den bedste måde at udforske det kinky på.

Magtdynamikker

Ved BDSM leger man ofte med forskellige magtdynamikker, hvor der er en dominant og en submissiv part. Magtforholdet kan vise sig på mange måder — overordnet kan man skelne mellem fysisk og psykisk dominans. Den psykiske dominans kan bestå i måden man kommunikerer — ved at lave ændringer i kropssprog, toneleje, ordvalg og øjenkontakt.

Således kan man variere i om man giver direkte ordrer på en afvisende eller hånlig måde, eller om man kærligt beder om noget bestemt. Tilsvarende kan man nedtone eller helt fjerne den eller de submissives mulighed for at kommunikere verbalt, for eksempel med BDSM legetøj til munden eller ved kun at hviske eller være stum.

I BDSM-lege vil det altid være den eller de submissive, som har den egentlige kontrol: Det er altid den eller de underdanige, som kan sætte en grænse og afgøre, hvornår legen stopper. Når det så er sagt, har den eller de dominerende magten, og med det følger et særligt ansvar til at sørge for, sin eller sine partnere har det dejligt og trygt undervejs.

Bondage

Til bondage er der forskellige redskaber, du kan bruge. I vores sortiment finder du  bondage tape, manchetter eller reb

Har du brug for at blive sat på plads, eller har du en indre dominatrix der skal ud, er vores egne manchetter et godt bud. De kan sættes om håndled eller ankler og tilpasses i størrelse, så de sidder behageligt. De kan også forbindes med stroppen, så hænderne kan samles foran eller bag på ryggen. 

Dominatrix refererer i øvrigt til en person, der identificerer sig som kvinde, og som nyder at dominere sin(e) partner(e). Det er ikke for alle, men det kan ofte være sjovt, udfordrende og super frækt at tage en mere kontrollerende rolle, hvis man er vant til at være den submissive. Man kan selvfølgelig også give sig i kast med switch BDSM, hvor i bytter den dominante/submissive rolle undervejs, fra gang til gang eller hvornår I nu har lyst!

En anden stilling jeg synes var super fræk, var siddende på en stol, hvor hænder fikseres bag ved stolens ryg, så kan ens partner udøve oralsex, mens man bare sidder dér og skal tage imod ;)

Tip: hvis man er lidt akrobatisk, er der mulighed for at man ligger på maven/ryggen og få spændt ben og hænder sammen, og derved opnå en fuld fiksering med god tilgang til kønsdele.

Hvis du synes manchetterne er for meget, eller vil have noget du hurtigere kan tage af, kan du også prøve denne Bondage Tape. Tapen er lavet af et PVC -materiale og klæber kun til sig selv - ikke din hud eller dit hår. Det er derfor super nemt at tage af eller på, og er perfekt hvis det skal gå lidt hurtigt. 

Leg med smerte

Dette pinwheel er en sjov måde at tage lidt smerteleg med ind på. Jeg vil anbefale at bruge et pinwheel i forspillet, og gerne når man er i håndjern eller med bind for øjnene. Når man blokerer for visuel stimuli, bliver ens sanser forstærket, og oplevelsen bliver endnu mere pirrende.   

De både stikker og kilder alt efter hvor pinwheelet bruges på kroppen. Især ned af ryggen, siderne og lige under ballerne synes jeg, at det var ekstra følsomt og pirrende. Andre meget sensitive områder kan være indersiden af albuen, op af nakken eller under foden. 

Du kan også prøve vokslys. Her er det vigtigt at vælge vokslys specifikt til kink, da de brænder ved lavere temperatur og derfor ikke gør så ondt som almindelige lys. Ligesom pinwheelet kan vokslys hæve sanseligheden, og føles pirrende når de dryppes over sensitive områder. 

Edging og lækre vibrationer

Om man ønsker at lege med edging er op til en selv og ens egne præferencer.  Edging handler om at benægtelsen af orgasme, og at komme så tæt på orgasme at det næsten er uudholdeligt, og først til sidst lade sig selv eller sin(e) partner(e) komme. Ved edging holder man små drillende pauser hele tiden, der gør modtageren meget opstemt. Her har giveren magten til at benægte eller give modtageren nydelse. Her kan det være spændende og pirrende at bringe en vibrator med ind legen.

Endless fun fra Satisfier, er en kønsneutral vibrator, der kan bruges på helt vildt mange måder. Det kan være til stimulation af nipples, penis, klitoris og til penetration vaginalt og analt.

Det er en god makker at have med i legen, da næsten kun fantasien sætter grænser for hvordan man kan stimulere hinandens erogene zoner. Jeg var selv overrasket over hvor lækkert og bøjeligt materialet var - og at den tilmed var meget lydsvag. 

Grundet de mange muligheder for variation i stimulation, kan det være en god ide at øve sig solo og måske sammen med partner(e), inden man bruger Endless fun i en sammenhæng med bondage. Så er man sikker på, at man kender hinandens kroppe og hvad der fungerer/ikke gør. De eneste ulemper ved Endless Fun kan være, at den i visse stillinger med partner(e) kan være en anelse for stor. Derudover kan den ikke bruges med silikonebaseret glidecreme.

Her kan man så vælge en mindre vibrator, som Pawny eller Pebble, som er lidt nemmere at have mellem jer. 

Tip:

Dirty talk og edging går efter min mening hånd i hånd, men er man ikke vant til at pirre verbalt, kræver det selvfølgelig mod. Som inspiration, kan man kan starte bruge fraser som “kan du lide det jeg gør ved dig?” og efter man edger sin partner: “Vil du have mere?” “Er du sikker på du kan tåle det?” og så fortsætte legen: “Jeg elsker at mærke dig….”. Man må gerne drille lidt og pirre hinanden, det skal være sjovt og frækt - vigtigst er, at man selv kan være i det. Vil du lære mere om dirty talk? Læs vores guide her.

Kinky inspiration til dig:

  • Bind for øjnene, oplev dig selv eller din(e) partner(e) på en helt ny måde, et bind for øjnene sætter fantasien i gang 
  • Rollespil, kostumer og lingeri, udforsk forskellige fantasier/scenarier og virkeliggør dem med noget frækt lingeri eller et uniforms kostume. Udklædning kan også tydeliggøre kontrasten dominerende/submissiv.
  • Fysisk dominans, som fx kvælning, smæk og blive holdt nede. Det kan være utroligt frækt, men her kan man dog hurtigt overskride grænser - husk lige at aftale grænser og eventuelt stop ord på forhånd. Brug en paddle der både kan smække hårdt og blidt.
  • Til den mere kinky dominans kan i også bruge en ballgag, så bæreren ikke kan tale, kun lave små lyde. Her skal i dog have styr på grænser først, da det ikke er muligt at snakke undervejs!
  • Udvid legen med sanserne, sæt klemmer på nipples og andre erogene zoner, dryp varm kropssikker stearin ud over kroppen, brug stimulerende glidecremer, leg med isterninger, brug en duftende massageolie, listen er lang.
  • Analsex og buttplugs
  • Bondage med reb, Shibari - for den mere øvede, der ønsker at udforske fiksering.

Med alle disse kinky ideer er du klar til at udforske din egen kinky side, men husk husk husk samtykke, kommunikation og sikkerhed. Må I alle have jer nogle dejlige kinky oplevelser derude!

Er du klar på det, så gå på opdagelse i vores udvalg af kink & BDSM legetøj!

 

Læs også: Sådan bliver du god til spanking og impact play

Læs også: Hvad er seksuel aftercare?

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.