Den store guide til penisringe

Den store guide til penisringe

Hvad er en penisring?

En penisring er et stykke sexlegetøj. Sexlegetøjet er formet som en ring og sættes på roden af penis for at forhindre blodet i at strømme ud i penis. Dermed holdes erektionen i længere tid. 

 

Hvad gør en penisring?

Penisringen er et sexlegetøj til personer med penis, og fungerer ved at hæmme blodcirkulationen i penis. På grund af trykket fra ringen vil blodet blive i penis i længere tid, og du kan på den måde opleve en kraftigere og hårdere erektion. Nogle oplever også at de holder i længere tid, og at en orgasme kan føles mere intens. 

Til nybegyndere kan det anbefales at bruge en justerbar penisring. Med en justerbar penisring kan du selv styre trykket om penis, så du med lidt eksperimentering kan blive fortrolig med følelsen og finde ud af hvilket pres der passer dig bedst. På denne måde kan du altså finde den størrelse, der passer dig bedst, og så kan du altid opgradere til en klassisk penisring.

 

Hvilken penisring skal jeg vælge?

Penisringe laves i mange forskellige materialer, og varierer i hårdhed. Penisringe i blød silikone har den fordel, at de er nemme at tage af og på, og kan strækkes til at passe de fleste, mens ringe af hårdere materiale skal have et mere nøjagtigt fit for at være effektive. 

Med fordele som hårdere, mere intense erektioner, muligheden for at nå klimaks uden hænder eller stimulering af dig og din(e) partner(e) på samme tid, giver det god mening at penisringen er på vej frem - men hvilken er den rigtige for dig?

 

Hvilken størrelse penisring skal jeg vælge?

For at finde ud af hvilken størrelse penisring du skal bruge, kan du måle penis når den er stiv med et blødt målebånd eller med en snor, som du kan vikle en enkelt omgang rundt om penis, og derefter måle på.

Man kan måle en penis’ omkreds ved at tage et stykke snor og holde rundt om roden – markér med en kuglepen, læg snoren på en flade og mål afstanden mellem de to markeringer. Skal du have diameteren, skal du blot dividere med 3.14. 

Har du ikke prøvet en penisring før, kan du med fordel købe denne justérbare penisring fra Velv’or, der kan indstilles til den helt rigtige størrelse. I vores sortiment at penisringe fremgår diameteren altid.


Hvordan sætter man penisringen på?

En penisring sættes typisk om skaftet, men kan også sættes om pungen eller en kombination. Nogle synes det er nemmest at tage ringen på, når penis ikke er stiv, mens andre foretrækker det modsatte. Der er ikke ét rigtigt svar, så du kan gøre hvad der føles bedst for dig. Det skal dog siges at der kan være fordele i at vente til penis er næsten helt stiv, så blodet lige har haft mulighed for frit at strømme til, før du hæmmer cirkulation.      

Vi anbefaler at penisringen sættes på med lidt vandbaseret glidecreme. Vær dog opmærksom på, at hvis du påfører for meget glidecreme, kan du risikere at den glider af igen med det samme, så brug kun en lille smule.

Vibrerende eller ikke-vibrerende penisringe

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra eller ønsker noget nyt legetøj til dig og din(e) partner(e), kan en vibrerende penisring være en god mulighed. En vibrerende penisring som denne fra Satisfyer er ideel til at stimulere både dig selv og din partner, eksempelvis er den særligt god til klitorisstimulering eller vibration på pungen. Der findes også flere vibrerende penisringe med app-styring, som Mighty One eller Strong One, der er særligt gode hvis i ligger helt tæt og måske får trykket på knappen der styrer vibrationsmønsteret. Ved at bruge appen undgår i at ændre på vibrationsmønsteret (måske lige før klimaks - dét er irriterende!), og så har i også muligheden for at skabe vibrationer fra musik i selv vælger, så penisringen vibrerer til din yndlingssang.      


Hvem kan ikke bruge en penisring?

Det kan godt være at du lige skal bruge ringen et par gange, før du har vænnet dig til følelsen - men det betyder ikke at du skal acceptere, hvis det gør ondt! Som med alt andet sexlegetøj skal det bruges til din nydelse, som en lille silikone forlængelse af din egen krop. Hvis det ikke føles naturligt eller godt, er det helt simple råd at lade vær med at bruge den. Hvis penisringen er vibrerende, kan du for eksempel bruge den som en klassisk fingervibrator i stedet.

Med det sagt, er der visse forholdsregler du skal tage med en penisring. Som udgangspunkt skal penisringen ikke sidde for længe, og mange siger maksimum 20-30 minutter. Det er dog helt individuelt hvad der føles godt, og for nogle er det kortere tid, mens det for andre er lidt længere. Du skal dog ikke have penisringen på i meget mere end 30 minutter, da meget langvarig brug kan give nerveskader. Tager du blodfortyndende medicin er det også lige en god ide at spørge din læge til råds først. En penisring kan også sagtens bruges med kondom (så ingen undskyldninger!), bare tag kondomet på før du tager ringen på.

 

Efter man har brugt en penisring

Det kan være skadeligt at have en penisring på i for lang tid. Vi anbefaler, at man har den på i maks en halv time ad gangen. Det er ligeledes vigtigt at tage penisringen af igen når man er kommet, så blodet kan få lov at strømme frit i kroppen. Det er vigtigt at rengøre en penisring grundigt både før og efter brug – hvis penisringen er vandtæt kan den vaskes med mild og antibakteriel toycleaner – hvis ikke penisringen er vandtæt, kan du i stedet anvende denne økologiske desinficerende spray lavet til sexlegetøj.

 

Kan man bruge en penisring samtidigt med et kondom? 

Penisringe kan uden problemer anvendes med kondomer. Kondomet skal først påsættes korrekt, hvorefter man kan påføre en smule vandbaseret glidecreme og herefter placere sin penisring.

Tjek vores udvalg af penisringe her.

 

Læs også: Guide til onani for personer med penis

Læs også: Sexlegetøjsguide for begyndere

Læs også: Tips til vibratorer til penis

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.