Hvordan bruger man en penisring?

Hvordan bruger man en penisring?

En penisring er en elastisk ring, oftest lavet i silikone, man kan sætte om penis. Den har den funktion, at den holder blodet ude i penis – ved at stramme om penis og dermed forhindre, at blodet kan købe tilbage. En penisring kan derfor fastholde en rejsning, og kan både øge følsomheden, forlænge erektionen og intensivere orgasmer

Hvordan sætter man penisringen på? 

En penisring kan både bruges ved sex med sig selv og andre. Man anvender en penisring ved først at sørge for at ens penis er stiv – derefter sætter eller ruller man penisringen ned til roden af penis. Man kan med fordel tilføre noget vandbaseret glidecreme for at gøre det nemmere at sætte den på. Det er også muligt at bruge en penisring om testiklerne, eller både testiklerne og penis samtidigt. Penisringe er fleksible, og skal gerne stramme let om penis. Det skal føles godt: Oplever man smerter ved anvendelse af en penisring, skal man ikke bruge den.

Hvilken størrelse penisring skal jeg vælge?

Har du ikke prøvet en penisring før, kan du med fordel købe denne justérbare penisring fra Velv’or, der kan indstilles til den helt rigtige størrelse. I vores sortiment at penisringe fremgår diameteren altid – inden køb kan man med fordel måle sin eller sin(e) partner(e)s penis, for få en fornemmelse for, hvilken størrelse der passer. Man kan måle en penis’ omkreds ved at tage et stykke snor og holde rundt om roden – markér med en kuglepen, læg snoren på en flade og mål afstanden mellem de to markeringer. Skal du have diameteren, skal du blot dividere med 3.14. 
 

Efter man har brugt en penisring

Det kan være skadeligt at have en penisring på i for lang tid. Vi anbefaler, at man har den på i maks en halv time ad gangen. Det er ligeledes vigtigt at tage penisringen af igen når man er kommet, så blodet kan få lov at strømme frit i kroppen. Det er vigtigt at rengøre en penisring grundigt både før og efter brug – hvis penisringen er vandtæt kan den vaskes med mild og antibakteriel toycleaner – hvis ikke penisringen er vandtæt, kan du i stedet anvende denne økologiske desinficerende spray lavet til sexlegetøj.
 

Anvendelse med kondomer

Penisringe kan uden problemer anvendes med kondomer. Kondomet skal først påsættes korrekt, hvorefter man kan påføre en smule vandbaseret glidecreme og herefter placere sin penisring.
 

Vælg den helt rigtige penisring

Ud over at skulle forholde sig til størrelsen af en penisring, skal man også beslutte sig for, om den skal have yderligere funktioner. Vi har i nedenstående samlet et par punkter, der kan hjælpe med at danne et kort overblik over, hvilke penisringe, der findes – og hvordan de kan anvendes.
  • Penisringe uden vibration. En helt klassisk penisring er i og for sig en fleksibel og blød ring. Den tjener det formål at holde blodet i penis og derved øge følsomheden, forlænge erektionen og intensivere orgasmer. Erhverver man sig to penisringe, har man rig mulighed for at udforske, hvordan det føles at have én ring om penis samtidigt med én om testiklerne. Ringe om testiklerne kan øge følsomheden og forlænge erektionen yderligere. Sensationen er ikke for alle – men du kan med fordel gå på opdagelse i din egen krop. Vi har både denne elastiske penisring fra Je Joue med en diameter på 3,2 – og denne fra Laid med en diameter på 3,8. 
  • Penisringe med vibration. Skal penisringen kunne lidt ekstra, kan man vælge en udgave med vibration. Der findes nogle, hvor motoren er forholdsvis lille, så den stimuleringen særligt fokuseres penis. Der findes også nogle, hvor området, der vibrerer er større – eksempelvis denne penisring fra Boners. En sådan penisring vil stimulere testiklerne også, og kan desuden placeres, så den også stimulerer din(e) partner(e). Placeres den, så motoren vender op på maven, kan den stimulere mellemkød eller klitoris ved penetrationssex. 
  • Justérbare penisringe. En justérbar penisring kan være den rigtige, hvis man enten er nervøs for, om en penisring vil gøre ondt – eller hvis man er i tvivl om, hvilken størrelse penisring man skal købe. Den kan indstilles, så den passer helt perfekt – og så er den nem at få af igen. En justérbar penisring er også et godt bud, hvis man har lyst til at udforske, om en ring om testiklerne føles lækkert. Den kan spændes om testiklerne alene, eller placeres om både penis og testikler.

Du kan også læse vores guide til onani for personer med penis her eller gå på opdagelse i vores legetøj til penis.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.